Unboxing iMac

Sau cum să faci “switch-ul” de la PC la Mac în 3 paşi simpli :-)

PC-ul înlocuit avea o configuraţie relativ bună însă instabilitatea sistemului de operare folosit nu era o soluţie potrivită pentru un business unde tot timpul trebuie să fii pe fază, unde nu-ţi permiţi timpi morţi şi nu e indicat să-ţi rogi clienţii sau potenţialii clienţi să aibă puţină răbdare până bootează sau până se hotărăsc aplicaţiile să răspundă. Nu mai spun de zgomotul infiorător pe care-l făcea.

iMac-ul are o configuraţie foarte bună şi care permite rularea în maşină virtuală în condiţii excelente a unor aplicaţii neportate pe alte platforme în afară de Windows dar pe care multe firme sunt obligate să le folosească. A rămas şi un PC la îndemână deoarece există câteva instituţii ale statului care n-au auzit de alt suport în afară de dischetă iar Apple Inc a eliminat cu mult timp în urmă unitatea floppy din Mac-uri. Chiar, sistemele PC serioase/brand şi nu cele făcute pe genunchi, mai sunt livrate cu unitate floppy?

Să vă mai spun că punerea în funcţiune a durat aproape 30 de minute şi asta pentru că a trebuit să filmez şi să “dezafectez” vechiul PC? Sau că a văzut instant toate celelalte PC-uri şi Mac-uri din reţea? Sau că s-a “împrietenit” imediat cu cele 3 imprimante din reţea?

Comments

  1. Tocmai mi-am cumparat si eu unul… ieri :)

  2. am avut un iMac din ultima generatie de iMac-uri de plastic si am fost foarte multumit de el, parea calculatorul perfect dar astea de acum sunt geniale. nu sunt usor de impresionat de bucati de metal, plastic sau de tranzistori dar aceste modele sunt foarte puternice si dpdv al designului se incadreaza perfect in “peisaj”

  3. Frumoasa prezentare dar cred ca este un pic trunchiata. Magic Mouse am vazut ca este in acest pachet dar tastatura nu este cumva cea Wireless. Sau ca la Romanii se vand inca cu tastatura numerica si cu fir. Arata mai bine prezentarea cu pachetul original daca tot a fost comandat de pe apple store SUA.

  4. @Bogdan

    iMac-ul a fost cumparat de la unul din furnizorii autohtoni. De fapt au fost cumparate 2. Unii furnizori iti baga pe gat tastatura wireless iar daca vrei alt model trebuie sa-l platesti separat dar cu altii poti negocia si sa ti-o inlocuiasca. Unii prefera tastatura ne-wireless deoarece au nevoie de tastele numerice in activitatea lor. E mai comoda atunci cand desfasori activitati de tip office, cand lucrezi cu tabele, exceluri etc

Trackbacks

  1. […] aluminiu. Chiar ţi-ai cumpăra un Mac Mini ştiind că dacă mai pui 1.400 lei poţi să-ţi iei uzina asta? :) Posturi pe aceeasi temaApple a lansat azi noul Mac MiniCe Mac să-mi cumpăr? Cum aleg un […]

Speak Your Mind

*

Read previous post:
Portal 2 va putea fi jucat şi pe Mac OS X – Valve lansează Steam pentru Mac

Valve o să lanseze în această primăvară o versiune de Steam pentru Mac. Jocul Portal 2 va fi lansat şi...

Close