Suporti Innovelis pentru castile iPhone si iPod

Foarte multa lume se plange de castile cu care sunt livrate iPod-urile si iPhone-urile in sensul ca acestea cad din urechi, nu se fixeaza bine in ureche. Personal nu am avut astfel de probleme decat foarte rar, cand mergeam pe bicicleta si faceam miscari bruste. Probabil ca factorul ce influenteaza aceasta problema este forma urechilor noastre. O solutie ar fi achizitionarea unei perechi de casti in-ear insa au un pret destul de prohibitiv la noi.

Nu e musai sa cumparati casti marca Apple, puteti cumpara orice marca insa unele care sa ofere o calitate buna a sunetului, au un pret destul de ridicat iar pentru categoria consumer, castile Apple sunt OK.

Aceasta situatie poate fi rezolvata cu suportii pentru casti de la Innovelis. Sunt dintr-un silicon foarte flexibil ce se muleaza si fixeaza pe orice ureche impiedicand alunecarea si costa doar 46 lei. Am testat acesti suporti in “conditii extreme” adica mergand cu bicicleta pe drumuri pline de hartoape sau alergand. Nu am fost incomodat si nici nu mi-au cazut. Ba chiar am fost foarte relaxat, nu am stat cu grija sa nu-mi pice si cred ca asta e cel mai important.

Speak Your Mind

*

Read previous post:
Mouse-ul Razer e o alternativa excelenta pentru Mighty Mouse

Magazinul online eMag a inceput sa vanda o serie de periferice marca Razer. Daca tastaturile Razer sunt cam inutile pentru...

Close