Portal 2 va putea fi jucat şi pe Mac OS X – Valve lansează Steam pentru Mac

Dacă până acum lipsa jocurilor era primul argument contra al celor care văzuseră un Mac doar în poze, acest lucru se va schimba în viitorul nu foarte îndepărtat. Din ce în ce mai multe companii  producătoare de jocuri încep să scoată versiuni şi pentru platforma Mac OS X şi nu numai pentru Windows şi console.

Numărul din această lună al revistei GameInformer are coverstory mult aşteptatul joc Portal 2. Printre imaginile articolului apare şi una în care se specifică faptul că jocul va putea fi jucat şi pe Mac. Valve, compania producătoare, va lansa în această primăvară un beta pentru Steam iar în luna Mai vom avea o lansare oficială.

Veştile bune continuă: cei care au cumpărat deja jocurile sau au un cont Steam, nu e nevoie să cumpere versiunile noi de Mac sau conturi noi.

Ca fost jucător de Half-Life şi Counter Strike, abia aştept să testez noile versiuni. Am mai jucat Half-Life, Counter Strike şi Portal sub Mac OS X însă cu ajutorul aplicaţiei CrossOver şi a fost o experienţă OK. Desigur, nici jocurile nu are cerinţe prea mari iar configuraţia Mac-ului pe care-l aveam la acea vreme era una foarte potentă.

Sursa: Macrumors

Speak Your Mind

*

Read previous post:
Apple iPad la Oscar

Şi la această ediţie a Oscarului, Apple Inc. a difuzat în premieră prima reclamă la iPad. În 2007, în cadrul...

Close