MuPromo – 11 aplicatii Mac OS X de la MacUpdate

MacUpdate si VersionTracker sunt doua site-uri pe care orice utilizator de Mac OS X trebuie sa le aibe in bookmark. Daca aveti nevoie de o aplicatie, in aceste doua siteuri trebuie sa cautati. Nu veti gasi doar aplicatii gratuite pentru platforma OS X, aceste doua siteuri sunt simple colectii de aplicatii.

Asa cum ne-a obisnuit, MacUpdate ofera in luna Decembrie un pachet de aplicatii la un pret foarte mic. Pachetul MuPromo contine 11 aplicatii care in mod normal ar costa 446.77 $ insa in urmatoarele 7 zile poate fi achizitionat cu doar 49.99 $.

E foarte posibil ca nu toate cele 11 aplicatii sa va trebuiasca, sa va fie de folos insa nimic nu va opreste sa va “combinati” cu alti utilizatori de Mac OS X si sa cumparati impreuna pachetul de aplicatii si fiecare sa foloseasca licenta pentru softul care-i este util. Daca descrierile aplicatiilor nu va sunt suficiente pentru a hotara care soft ar putea sa va fie folositor, aveti posibilitatea sa downloadati toate cele 11 aplicatii si sa le testati inainte de a lua o decizie. Primii 10.000 care vor achizitiona pachetul MuPromo vor primi gratuit alte 3 aplicatii al caror cost total este de 139.95 $.

Nu am testat toate cele 11 aplicatii asa ca am sa va las placerea de a le descoperi singuri. Am sa va retin atentia doar cu 2 dintre ele. 2 aplicatii excelente pe care le folosesc si va asigur ca merita toti banii.

Path Finder are tot ceea ce-i lipseste Finder-ului din OS X. Este un file-browser excelent pe langa care Finder-ul pare o aplicatie facuta de amatori. Apple Inc. ar avea mult de castigat daca ar implementa in propriul file browser optiunile existente in Path Finder.

Un utilizator nou de Mac OS X care nu se poate obisnui cu filebrowser-ul sistemului de operare si caruia ii lipseste TotalCommander-ul din Windows, va gasi in Path Finder o solutie excelenta. Daca ar fi sa sintetizez intr-o singura fraza lucrul cu Path Finder, as spune doar atat: intr-o singura fereastra pot face absolut orice doresc cu fisierele si aplicatii mele. Va recomand sa urmariti acest scurt screencast ca sa intelegeti mai bine despre ce este vorba.

http://farm3.static.flickr.com/2801/4184773522_0c8ea4ac5f_o.png

Socialite este o aplicatie foarte buna pentru “fanii” social media. Am folosit-o cu placere in vremea cand se numea EventBox dar am renuntat la ea in momentul in care am inceput sa folosesc 2 conturi de Twitter, aplicatia nefiind multi-accounts. Acum aplicatia permite folosirea simultana a mai multor conturi de Twitter si cred ca e o alternativa excelenta pentru TweetDeck sau Seesmic care folosesc tehnologia Adobe Air ce consuma destul de multe resurse.

Pe langa conturile de Twitter puteti avea in aceeasi aplicatie si FaceBook, Google Reader, Flickr sau Digg. Daca nu folositi Google Reader nu-i nici o problema deoarece Socialite va permite sa adaugati toate RSS-urile preferate sau sa le importati din alte aplicatii RSS Reader. In varianta demo puteti seta doar 3 conturi. De exemplu 2 conturi de Twitter si un cont FaceBook. Puteti vedea aici un scurt tutorial video pentru aceasta aplicatie.

Speak Your Mind

*

Read previous post:
Cum se face un shortcut in Mac OS X

Make Alias este corespondentul din Mac OS X a lui Create a Shortcut de pe Windows. In Windows, multe aplicatii...

Close