Mouse-ul Razer e o alternativa excelenta pentru Mighty Mouse

Nu am petrecut foarte mult timp in compania unui Mighty Mouse insa nu m-am simtit deloc confortabil atunci cand l-am folosit. Poate daca as fi insistat, ma obisnuiam cu el si mi-ar fi placut. Avand insa de ales, de cateva luni bune folosesc un mouse Razer Krait de care sunt foarte multumit. Nu sunt un gamer inrait si nici design nu fac pentru a folosi un mouse extrem de sofisticat.

De putin timp, eMag a inceput sa vanda o gama destul de variata de mousi si tastaturi de la Razer. Daca modelul de Razer pe care-l folosesc eu e destul de vechi si are 1600 dpi, cel mai ieftin model comercializat de eMag, Salmosa are 1800 dpi si costa doar 159 lei. Cel mai scump model e Razer Mamba si pentru 5600 dpi si 8 butoane trebuie sa platiti 549 de lei. Daca Salmosa este un simplu mouse cu 3 butoane, Mamba e un mouse dedicat gaming-ului.

Pentru mine e foarte important ca mana sa se muleze foarte bine pe mouse. Uneori navighez pur si simplu minute intregi si e foarte important sa nu-mi amorteasca mana. Evident ca exista si alti factori ce pot influenta acest lucru si nu doar mouse-ul e cel care conteaza insa mouse-ul Razer are o forma excelenta si o textura foarte interesanta, foarte placuta la atingere.

Razer Salmosa

Trackbacks

  1. […] mouse-ul şi tastatura poate îndeplini funcţii suplimentare: un gamer va avea nevoie de un mouse dedicat jocurilor pe cand un simplu utilizator se multumeste cu un banal mouse cu care inchide şi deschide […]

  2. […] Disk trebuia selectat SSD. De asemenea, unii recomandau deconectarea mouse-ului iar eu aveam Razer Krait-ul conectat. După ce am făcut aceste modificări, timpul de boot-are s-a înjumătăţit. Mai jos […]

Speak Your Mind

*

Read previous post:
Update iTunes 9.0.1

Ieri a fost lansat un nou update pentru iTunes. iTunes 9.0.1 poate fi downloadat via "Software Update" sau direct de...

Close