Microsoft Office for Mac 2011 în România

La aproximativ o lună de zile dupa lansarea în USA, azi Microsoft România lansează Microsoft Office for Mac 2011. Noua suită MS Office este disponibilă în 2 variante:

Office for Mac Home and Student 2011 – 590 lei
Office for Mac Home and Business 2011 – 1.526 lei

– până pe 15 Noiembrie, dacă achiziționați una dintre cele două versiuni, primiți gratuit un mouse Arc în valoare de 190 de lei.

Este prima versiune de MS Office for Mac ce conține aplicația Outlook și nu blestematul de Entourage care într-o perioadă mi-a scos peri albi. În varianta Office for Mac Home and Student 2011 nu exista Outlook ci doar Word, Excel și PowerPoint.

Am aplicația de ceva vreme însă nefiind nevoit să o folosesc și din lipsa de timp, nu am apucat să o testez. Am citit câteva review-uri și văd că oamenii sunt mulțumiți în principiu. Problemele semnalate nu țin de funcționalitate ci de design. Au încercat să-l facă să semene cât mai mult cu versiunea pentru Windows și astfel arată “foarte încărcat”.

Se recomandă dezinstalarea versiunilor anterioare atunci când doriți să instalați Office for Mac 2011

Printre cele mai importante beneficii ale suitei Office 2011 se numără:

Accesul la documente indiferent de locație: suita Office for Mac 2011 integrează aplicațiile de tip cloud ale Microsoft – Windows Live SkyDrive, Microsoft SharePoint și Microsoft Office Web Apps, și permite utilizatorilor să lucreze după un program flexibil, de oriunde doresc, fie că vizualizează documentele de pe PC sau Mac;

Lucrul în echipă, la birou sau de oriunde: utilizatorii au la îndemână uneltele de productivitate de care au nevoie pentru a lucra în echipă, folosindu-se de aceleași documente și fără riscul de a pierde modificarile sau actualizările celorlalți membri ai echipei; noile opțiuni de co-editare permit modificarea simultană a documentelor Word sau PowerPoint din diverse locații;

Productivitate personală ridicată în crearea documentelor cu aspect profesional: suita oferă aplicații îmbunătățite ce permit utilizatorilor să creeze mult mai ușor documente cu aspect profesional, fie ele slide-uri PowerPoint sau pagini Word. Suita oferă noi instrumente precum Dynamic Recorder în PowerPoint și Word Publishing Layout.

Comments

  1. Nicu Stan says:

    Degeaba daca nu are corector in lb. romana.

Speak Your Mind

*

Read previous post:
Câştigătorii concursului de aplicaţii pentru iPhone

S-a încheiat și ultima etapă din concursul de aplicaţii pentru iPhone lansat de Orange. Câştigătorii au fost aleşi pe baza...

Close