Macheist Nano Bundle – 6 aplicatii gratuite pentru Mac OS X

Ca-n fiecare an, siteul Macheist ofera un set de aplicatii gratuite sau, asa cum probabil o sa vedem in preajma sarbatorilor de Craciun cand vom avea un pachet de aplicatii mult mai consistent, la un pret mult redus.

Pachetul Nano Bundle pus la dispozitie gratuit in aceste zile, contine 6 aplicatii care in mod normal ar costa 154 $. Promotia este valabila pana pe data de 12 Noiembrie 2009.

Nu am sa vorbesc despre toate cele 6 aplicatii oferite gratuit de Macheist in acest Nano Bundle deoarece le puteti vedea “in actiune” in clipul de mai jos sau pe siteul Macheist. De asemenea, pentru mine nu este utila decat una dintre ele: Tiny Grab. Probabil ca daca as fi aflat de aceasta aplicatie pana acum, as fi cumparat-o.

In fiecare zi share-uiesc online tot felul de screenshot-uri iar acest lucru imi rapeste destul de mult timp: executarea screenshot-ului, upload-ul pe un site de filesharing sau pe unul dintre ftp-urile personale, copy/paste la link-ul generat. Cu Tiny Grab, tot ceea ce trebuie facut este screenshot-ul propriu-zis. Automat el este uploadat intr-un cont iar link-ul este deja copiat in clipboard. Tot ceea ce ramane de facut este sa dau un simplu paste.

Speak Your Mind

*

Read previous post:
Nude It – Adevarul gol-golut

Domnilor, de cate ori n-ati vazut pe strada sau intr-un bar o femeie pe care o gaseati incredibil de sexy...

Close