Mac-uri in rate studentesti

Un PC non-Apple cumparat in rate, nu este o investitie foarte buna. Daca in momentul achizitie satisface perfect nevoile, dupa un an e foarte posibil sa nu mai faca fata. Daca nevoile se rezuma la aplicatii de tip office, nu trebuie sa-ti bati capul sa citesti si restul acestui text. Computerul de acum 5 ani e perfect pentru tine.

Computerele Apple au avantajul de a-si “pastra capabilitatile” un timp mult mai indelungat. Unul din Mac-urile pe care le folosesc e un MacBook din 2007 care-si face treaba excelent si acum. Ba chiar e mai sprinten tinand cont de evolutia OS X-ului iar bateria inca imi ofera o autonomie de 4h. Am prieteni care inca lucreaza (si sunt foarte productivi) pe Mac-uri cu procesor PPC.

Dar unde vreau sa ajung?!

Achizitionarea in rate a unui computer Apple nu este o investitie proasta atunci cand nu dispui (partial sau total) de intreaga suma de bani necesara cumpararii unui Mac. Evident exista si optiunea unui Mac second-hand dar parca te simti mai bine cand stii ca esti primul/unicul proprietar. Daca totusi te hotarasti sa achizitionezi un Mac nou in rate si mai esti si student, Apcom (distribuitorul autorizat Apple Inc. in Romania) a incheiat un parteneriat cu BRD si astfel orice student isi poate cumpara un Mac facand credit cu dobanda fixa de 8% pe an.

Daca ai între 18 si 30 de ani si esti student în unul din ultimii doi ani de studii universitare sau urmezi studii postuniversitare (masterat/doctorat/studii aprofundate la o universitate din Romania acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii) poti sa aplici pentru a obţine finanţare avantajoasă pentru MacBook-ul pe care ţi-l doreşti. De fapt, pentru orice produs Apple pe care ţi-l doreşti, în gama de preţuri: 600 – 12.000 RON.

Cat costa un astfel de credit?

Appcom ofera si un exemplu de calcul. Astfel, pentru un MacBook White 2.13GHz, în valoare de 3.799 RON prin oferta Apple “Back to school”, avem urmatoarele costuri:

• Valoarea totala credit: 3.799 Lei
• Avans: 0 lei
• Suma de plata lunara: doar 88 Lei
• dobanda fixa: 8%
• DAE: 13,25%
• comision de acordare credit: 2%
• comision gestiune lunara credit: 0,3% la valoarea soldului
• valoare totala plătibila: 5.069 Lei

Ce acte sunt necesare, din ce magazine puteti achizitiona un Mac in aceste conditii cat si alte informatii, puteti afla direct de pe siteul Apcom.

Comments

  1. as vrea sa achizitionez un macbook in rate dar nu gasesc pe nicaieri pe siteul recomandat actele necesare

  2. Pai acea oferta nu era una lifetime. Dupa cum poti vedea, articolul a fost scris pe 31 Octombrie 2009.
    Acum poti achizitiona un Mac cu 5% mai ieftin daca esti student de pe siteul Apcom.ro
    In rate poti sa cumperi de aici. Iti alegi modelul dorit iar jos pe pagina ai mai multe informatii despre sistemul de rate si chiar un calculator de rate.

Trackbacks

  1. […] are si o promotie pentru acest sfarsit de an. Daca se doreste achizitionarea unui produs Apple in rate, in primele 2 luni nu veti plati nimic. Cu totii stim ca Apple arata fenomenal si se comporta […]

Speak Your Mind

*

Read previous post:
Suporti Innovelis pentru castile iPhone si iPod

Foarte multa lume se plange de castile cu care sunt livrate iPod-urile si iPhone-urile in sensul ca acestea cad din...

Close