iPad în România

Europenii trebuie să aştepte până pe la sfârşitul lunii Mai pentru a putea cumpăra un iPad. Se pare că Appe Inc a subapreciat succesul şi după ce au vândut 500.000 de bucăţi în prima săptămână s-au trezit cu depozitele goale :)

Although we have delivered more than 500,000 iPads during its first week, demand is far higher than we predicted and will likely continue to exceed our supply over the next several weeks as more people see and touch an iPad. (…) Faced with this surprisingly strong US demand, we have made the difficult decision to postpone the international launch of iPad by one month, until the end of May.

se precizează într-un comunicat Apple Inc.

Românii au putut face precomenzi doar pe siteul eMAG iar preţurile afişate de ei variau între 2.399 şi 3.399 de lei în condiţiile în care pe nici un Apple Store european nu era precizat un preţ. Cu toate acestea, până acum s-au înregistrat 50 de precomenzi iar livrarea iPad-urilor se va face probabil începând de mâine.

Comments

  1. intradevar o noua tehnologie de la apple dar eu l-am gasit si la quickmbile in stoc de unde am si cumparat;deci nu doar emagul il are in
    stoc il are si quickmobile.ro

  2. Da, il are. Cu 300 de lei mai scump. Si nefiind un produs comercializat oficial decat in US, prefer sa cumpar de la si sa recomand un magazin care pare cat de cat OK. Unul care vinde calculatoare si parfumuri nu-mi inspira incredere

Speak Your Mind

*

Read previous post:
Autonomie 10h și procesor Intel Core i5/i7

Azi Apple Inc a lansat noile modele de MacBook Pro. Acestea se remarcă prin autonomie de 10h, procesoare Intel Core...

Close