InvisibleSHIELD – Protecţii pentru iPhone, iPod, iPad şi MacBook

Ştiu că e destul de frustrant ca atunci când îţi cumperi un produs să trebuiască să achiziţionezi un altul pentru a te putea bucura şi exploata din plin de primul. Mi-am exprimat şi-n cazul iPad-ului acest gând.

Din păcate nu prea avem de ales (că aşa-i în tenis) dacă dorim să folosim anumite produse. E destul de dificil să nu-ţi zgârii iPhone-ul sau iPod-ul ori chiar MacBook-ul, fie el Pro, Air sau banalul MacBook de 13”. Cu siguranţă că ar putea şi aceste produse să fie făcute din aceleaşi materiale ca şi cele mai puţin sensibile dar atunci nu ne-ar oferi aceleaşi satisfacţiile şi n-am mai avea acea experienţa de utilizare care pe unii dintre noi ne-a transformat în clienţi fideli.

Eu mi-am comandat deja un kit de protecţie Zagg InvisibleSHIELD pentru MacBook-ul pe care am fost nevoit să-l trimit în service în vederea schimbării carcasei crăpate. Cum magneţii vor rămâne la fel de puternici, în timp e foarte posibil să se crape din nou şi consider că e bine să încerc să-l protejez de el însuşi :) Ştiu că ar fi trebuit să cumpăr o astfel de protecţie cu mult timp în urmă însă am tot amânat dar cred că o să-mi fie util de acum în colo.

Dacă veţi folosi codul iaz7dpjd veţi putea obţine o reducere de 20% sau idfp7psw pentru una de 50% la orice produs comandat de la Zagg! Din păcate reducerea funcţionează pe sistemul “primul venit, primul servit”! Codurile sunt valabile pana la 31 August 2010!

Later Update: Codul ZAGG20 vă oferă o reducere de 20% pentru o perioadă nelimitată

iPhone-ul meu e deja destul de muncit :) Nu l-am menajat deloc. Ecranul e OK dar pe spate e destul de zgâriat. Nici în cazul lui n-ar fi tardivă achiziţionarea unui InvisibleSHIELD pentru iPhone deoarece oricând aş putea aduce ecranul în aceeaşi situaţie ca şi spatele.

Şi nu numai utilizatorii de produse Apple îşi pot proteja produsele. Există folii de protecţie InvisibleSHIELD pentru o gamă variată de produse (ceasuri, PDA-uri, camere foto, GPS-uri etc) şi mărci (HP, Nokia, Asus, Samsung, Casio etc). Aceste folii sunt făcute din acelaşi tip de material care protejează paletele elicopterelor din industria militară americană iar o demonstraţie puteţi vedea mai jos.

The first invisibleSHIELD™ design came about in early 2005 when a man wanted to protect his wristwatch from nicks and scratches. He found the solution in a clear, thin, and very durable military film originally made to protect US military helicopter blades from high-speed damage. He immediately saw the massive potential for a virtually invisible and indestructible protective covering in consumer use, and began working on two fronts: legally securing this new idea of putting clear protective adhesive film covering on electronic devices, and developing other innovative uses for the film. Once patents were prepared and filed, the invisibleSHIELD made its world debut. read more

Comments

 1. De unde ti-ai comandat? Chiar de la ei sau ceva site din ro?

 2. De la ei ca e mai ieftin :) Vezi ca ai si un cod de reducere, am uitat sa-l adaug initial si am updatat acum articolul

 3. Multumesc! Tocmai am salvat 5$ :)

  Mi-am comandat un invisible shield pentru viitorul meu telefon care soseste poimaine! :)

 4. Samsung Galaxy? :)

 5. Nu-ti spun ce e…

  Doar un hint:
  Este singurul ce se poate ridica la rangul de iPhone 3GS killer! :)

 6. Aaaaa, ala… ;)
  A zis Zoso ca mi-l trimite pe al lui dupa ce-l incarca deoarece la mine-n sat nu s-a tras curent inca si oricum lui nu-i merge pe Win 95

 7. personal prefer sa ma bucur de iphone4 asa cum este el, fara InvisibleSHIELD (mai ales ca se vad amprentele pe el mult mai mult decat fara )

 8. cristian_paun says:

  Se merita fratilor ! Cumparat ishield alien surface, venit ziua urmatoare si de-atunci e la aceeasi calitate. Acopera tot iphone-ul, nu doar fata sau spatele, acopera inclusiv butonul home si lateralele. nimic de obiectat dupa 4 luni.

Trackbacks

 1. […] totusi un portabil dragut :) MacBook-ul meu arata poate putin cam ciudat dar e vorba despre o folie Zagg InvisibleSHIELD pe care nu am reusit sa o aplic si pe bottom case in mod corespunzator […]

Speak Your Mind

*

Read previous post:
Carcasă (topcase) MacBook spartă

MacBook-urile sunt nişte portabile extraodinare! Încă din 2006 de la primele modele am considerat că sunt foarte bune pentru utilizatorul...

Close