ExtraGaranţie de Retur: un motiv în plus să încerci un Mac

Anul trecut am făcut o comparaţie între preţul calculatoarelor Apple achiziţionate de pe Amazon şi a celor achiziţionate de pe piaţa locală şi în unele cazuri a ieşit câştigător Amazonul.

Zilele acestea am fost plăcut surprins de iniţiativa magazinului eMAG de a introduce o opţiune de tipul 30 day money back guarantee. Opţiunea este valabilă nu numai în cazul Mac-urilor sau a iPod-urilor dar pe noi produsele Apple Inc. ne interesează. Dacă în cazul unui macuser experimentat această opţiune nu este un factor decisiv în achiziţionarea unui laptop sau a unui desktop Apple, pentru cineva care s-a săturat de veşnicele probleme create de alte produse hardware sau software şi şi-a dat seamă că un calculator trebuie să lucreze pentru utilizator şi nu invers, ExtraGarantie de Retur de la eMAG este o soluţie foarte convenabilă.

ExtraGarantia de Retur este valabila atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la eMAG.ro (Dante International SA). Pentru a beneficia de returul produselor in 30 zile, trebuie completat formularul de retur de pe site, cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului.

Mulţi dintre cei care vor să încerce un Mac şi nu au avut ocazia să-l folosească suficient timp ca să-şi dea seama dacă se pot obişnui, dacă le satisface nevoile, nu sunt dispuşi să cheltuiască o suma de bani prea mare şi caută produse second-hand care nu necesită o investiţie substanţială. De multe ori banii pe care sunt dispuşi să-i “sacrifice” pentru un astfel de “experiment” nu sunt foarte mulţi iar ceea ce pot achiziţiona sunt calculatoare de generaţii mai vechi ce e posibil să nu le ofere o experienţă plăcută/edificatoare. E drept că Mac-urile nu “suferă de uzură morală” atât de mult precum PC-urile însă un switcher vine cu o “moştenire” destul de păguboasă atunci când se hotărăşte să încerce un Mac şi ţinteşte ultimele modele.

În concluzie, dacă vreţi să lucraţi pe Mac-uri însă tot ceea ce ştiţi despre ele e că sunt albe, au un măr pe carcasă şi apar în multe filme, puteţi comanda unul de la eMAG şi dacă în 30 de zile nu reuşiţi să vă acomodaţi cu sistemul de operare OS X, îl puteţi returna şi să vă primiţi banii înapoi.

Acestea fiind zise şi ţinând cont că de service-ul produselor Apple comercializate de eMAG, se ocupă în continuare cei doi Apple Authorized Reseller & Service Provider, iStyle şi Noumax, cu care am avut doar experienţe plăcute, nu văd prea multe motive pentru a nu achiziţiona un Mac de la vânzătorii autohtoni.

Cu acest articol particip la concursul Un Sony Vaio pentru cel ce duce vestea buna! Numarul meu norocos este 139034

Comments

  1. Tot 30 de zile pentru returnare ofera OKTAL.ro inca din noiembrie anul trecut …. http://is.gd/7Y1gk
    Succes la concurs.

  2. Bine de ştiut. Problema e ca oktal.ro nu vinde Mac-uri şi poate că n-ar fi fost rău să-şi promoveze acest program…altfel şi nu aşa ;)

  3. Cu tot respectul pentru cunoscatori, OKTAL.ro si-a promovat acest serviciu acum 3 luni, ultima promovare din 19 ianuarie poti s-o vezi aici dono.ro/promo-post-de-serviciu-foarte-bun/
    Acum am facut doar o remarca, daca imi dai voie …

  4. Am uşoara senzaţie că nu realizezi situaţia penibilă în care te afli. Siteul pe care-l promovezi în acest mod deosebit de prost, NU comercializează produsele despre care se vorbeşte pe acest site. Te-ai apucat să spamezi toţi participanţii la concursul eMAG-ului iar apoi ai scris numai tâmpenii pe propriul blog. Să înţelegem din acţiunile tale că suntem nişte proşti dacă promovăm oferta eMAG-ului? Aş fi făcut acelaşi lucru şi pentru oktal dacă ar fi comercializat produse Apple Inc şi dacă, în primul rând, mi-ar fi fost adusă la cunoştinţă

Trackbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by The Fuck U Award!, MacPedia. MacPedia said: ExtraGarantie de Retur: un motiv in plus sa incerci un Mac http://bit.ly/aW5gwh […]

  2. […] Cei care vor să-l încerce, care erau în dubii dacă “se merită sau nu”, soluţia achiziţionării de la eMAG e foarte bună deoarece au la dispoziţie 30 de zile să-l încerce iar dacă nu-s mulţumiţi îl pot returna prin programul Extra Garanţie de Retur. […]

Speak Your Mind

*

Read previous post:
HDD extern cu port ethernet My Book World Edition – unboxing

HDD-ul extern cu port ethernet My Book World Edition de la Western Digital, poate fi o soluție foarte bună pentru...

Close