eMAG – noul Apple Authorised Reseller

Odată cu certificarea Apple, eMAG derulează programe de training pentru echipa de vânzări, care va oferi servicii de consultanţă de specialitate, atât online, cât şi în showroom-urile din întreaga ţară. De asemenea, eMAG va dedica zone speciale pentru întreaga gama de produse Apple, treptat, în toate showroom-urile din ţară.

se specifica in comunicatul de presa publicat pe blogul eMAG cu ocazia obținerii Apple Authorised Reseller.

Ce inseamna asta pentru un Macuser ? Nu mare lucru dpdv al preturilor. Tot de la distribuitorul libanez vor cumpara iar preturile nu vor fi cu mult mai mici. Poate vor reusi sa le vand la pret de UE dar sansele sunt slabe. Diferentele nu-s foarte mari insa pe praful asta conteaza si 50 de lei :)

Avantajul este in fragmentul citat la inceputul acestui articol. Nu exista in Romania un produs sau un serviciu care sa beneficieze de un customer service atat de performant precum cel al reseller-ilor autorizati Apple. Niciodata in viata mea nu am cumparat un produs cu atata “usurinta”, adica fara sa ma gandesc cu teama la ce s-ar intampla daca acel produs se strica si am nevoie service. Iar majoritatea comerciantilor sunt lapte și miere până în momentul în care ai cumpărat produsul si ai parasit incinta. Situatia se schimba total dupa ce ai platit.

eMAG nu devine service autorizat, in continuare Mac-urile defecte vor fi rezolvate de iStyle sau NouMax, singurii care-ti ofera service in Romania pentru produsele Apple, indiferent de unde le-ati procuratm Pentru a obtine aceasta certificare e necesar sa indeplinesti o serie de conditii iar eMAG primeste un know-how foarte valoros pe care-l pot extinde asupra intregului magazin si nu doar a “coltului” Apple. “Jucand” corect, profesionist, ceilalti comercianti vor fi nevoiti sa se adapteze.

În acest moment, in aceste conditii îmi este foarte neclar ce cauta iPad-ul în oferta Apple Authorised Resseller-ului eMAG de vreme ce iPad-ul nu este lansat oficial in Romania. Dar atata timp cat il vand la cel mai mic pret din Romania, e binevenit :) Nu mai stiu cum e cu iPhone-ul. Pana acum singurul autorizat sa vanda era Orange-ul dar acest sfarsit de an il aduce si la ceilalti doi operatori, Vodafone si Cosmote.

Comments

 1. Tudor says:

  Le zic un “buh-bye” călduros tuturor “Apple Authorised bla bla bla”: Amazon.co.uk și Amazon.de trimit produse Apple în România. Prețurile sunt uneori substanțial mai mici decât în țară. De exemplu un MBP de 13″ era acum ceva timp cu 900 RON mai ieftin pe Amazon.co.uk decât la dealerii de la noi. Iar taxele de transport sunt modice.

  Aaa, și să nu uit: Amazon au în general un stoc bunicel de produse, nu trebuie să aștepți săptămâni bune până ajunge comanda.

 2. mda, asta cu stocurile e nasoala. si cred ca de la 1000 de lei in sus e OK deranjul comandatului de afara

 3. Mihai says:

  Daca eMag a devenit Apple Authorised Reseller si au in vanzare iPad, putem spune ca iPad s-a lansat oficial in Romania??? Doar o intrebare…

 4. Nu, iPad-ul nu este lansat oficial in Romania. In momentul in care-l vei vedea “pe raftul” singurului distribuitor autorizat apcom.ro, atunci inseamna ca este lansat oficial in Romania. Dar il poti achizitiona fara probleme si de la eMAG iar in cazul in care necesita service, te asigur ca se va rezolva rapid si convenabil

 5. Asa ma gandeam si eu. iPad-ul l-am cumparat de la ei cand l-au adus prima oara. Totusi mi se pare ciudat cum de sunt Apple Authorised Reseller si totusi vand iPad.

Speak Your Mind

*

Read previous post:
Fitness femenino de la Apple

Ce alta tara in afara de Romania era mai buna pentru Apple Inc sa se lanseze pe alte nise? Evident,...

Close