Despre Macpedia

Mă numesc Alexei Ciprian şi chiar dacă sună a introducere în comunitatea macuserilor anonimi, trebuie să vă spun că de câţiva ani am mai mult timp liber de petrecut alături de familie şi prieteni :-)

Acum serios vorbind, timpul este unul dintre cele mai preţioase lucruri pe care le avem şi o dată pierdut nu-l mai poţi recupera.

Eu NU pierd timpul reinstalând sisteme de operare, NU devirusez, NU defragmentez hdd-uri şi NU curat regiştri pentru că nu am nici un motiv să fac aşa ceva. Timpul pe care alţii îl pierd făcând aceste lucruri, eu îl petrec alături de cei dragi.

După câţiva ani de lucru cu diverse distribuţii de linux şi ocazional Windows, neştiind nimic despre calculatoarele Apple şi sistemul de operare Mac OS X, am hotărât că trebuie sa le încerc. NU am cerut nimanui opinii şi nici nu am pus cea mai inutilă şi stupidă întrebare: se merită? După 3 zile aveam primul meu Mac. Intre timp Mac-urile au început să devină din ce în ce mai populare şi în România. Nu sunt produsele perfecte însă atâta timp cât ele lucrează pentru mine şi nu eu pentru ele, le consider suficient de bune.

Pe siteul Macpedia veţi găsi în principiu review-uri pentru aplicaţii ce pot fi utile oricarui MacUser, tips & tricks pentru o utilizare corespunzătoare şi productivă a sistemului de operare Mac OS X şi o sa încerc să vă ţin la curent cu cele mai importante informaţii din “universul Apple”.

Mă puteţi citi şi pe:

Muzica De Vest
One Day Without Google.

E-mail: contact @ macpedia . ro
Twitter: Macpedia
Facebook: Macpedia