Cum se pune un film pe iPhone

Pentru a putea pune un fisier video (film, video clip etc) pe un iPhone sau un iPod Touch, e nevoie ca acel fisier sa fie in format .mp4. De obicei, fisierele noastre sunt in diverse alte formate si mai putin in .mp4 si in consecinta avem nevoie sa le convertim. Exista numeroase aplicatii care pot face acest lucru, unele gratuite iar altele pe bani.

Video to iPhone 3G Converter este o aplicatie foarte buna iar pana pe 10 Septembrie o puteti lua gratuit de pe siteul applemacvideo.com In cele ce urmeaza am sa va explic cum o puteti folosi.

Aceasta aplicatie stie sa converteasca o gama foarte larga de fisiere video: AVI, MPEG, 3GPP, MOV, WMV, MKV, HD FLV, YouTube Video, TS, M2TS etc. Puteti folosi Video to iPhone 3G Converter chiar daca nu aveti un iPhone dar totusi aveti nevoie sa convertiti un fisier video pe care-l aveti intr-unul din formatele de mai sus. Pe langa faptul ca poate converti diverse fisiere, Video to iPhone 3G Converter are si cateva functii de editare.

Cu functia Trim puteti alege doar un fragment din fisierul video pe care doriti sa-l editati. Nu trebuie decat sa setati momentul de inceput si de sfarsit al secventei pe care doriti sa o convertiti in .mp4

Crop ofera cateva setari standard: Full Screen, 16 : 9, 4 : 3, Letter Box si Pan&Scan dar aveti posibilitatea sa va faceti propriile setari.

Cu Video Effects puteti modifica luminozitatea, contrastul si saturatia fisierului. De asemenea, puteti seta conform preferintelor, volumul sonor sau sa aplicati unele filtre.

Video to iPhone 3G Converter va permite sa alegeti rezolutia, tipul de codare (Xvid sau H.264), Frame rate-ul si Bitrate-ul. O optiune foarte importanta este posibilitatea de a uni mai multe fisiere. De exemplu, daca aveti un film in format DVD, aplicatia va uni toate fisierele de tip .VOB si va exporta un singur fisier de tip .mp4

Pentru a converti un fisier video .avi de 800 MB, dureaza pe un MacMini aproximativ 1h. Pe un calculator mai puternic, poate sa dureze mai putin.

Comments

  1. eu am descoperit zilele trecuta o aplicatia oss f. misto pt transcoding , se cheama handbrake si e multiplatform(mac, linux, win).
    are presetari pentru o gramada de platforme – iphone, apple tv, ps3, etc., recomand cu caldura: http://www.handbrake.fr/

  2. @aldex, da, de Handbrake stie tot macuser’u, ce prezinta omu asta e o alternativa

  3. Eu sint linux user si nu stiam de handbreak, cred ca initial a fost doar pt. mac(by the way, pe linux folosesc avidemux da asta e offtopic aici)

Speak Your Mind

*

Read previous post:
Apple, Google si martienii

"Daca Google e singura sursa de informatii pentru dumneavoastra, atunci ar trebui sa va pregatiti de venirea martienilor". Aceasta a...

Close