Câştigătorii concursului de aplicaţii pentru iPhone

S-a încheiat și ultima etapă din concursul de aplicaţii pentru iPhone lansat de Orange. Câştigătorii au fost aleşi pe baza votului oferit de vizitatorii siteului şi de un juriu format din 5 persoane desemnate de Orange.

La categoria aplicaţii existente, locul I a fost câştigat de aplicaţia Trip Journal a celor de la iQApps. Această aplicaţie permite utilizatorilor să documenteze foarte usor călătoriile şi vacanţele iar apoi să le publice prin reţelele sociale la care e conectat. Aplicaţia Trip Journal face parte din categoria aplicaţiilor “Călătorii” şi poate fi cumpărată din App Store cu 2.39 €.  Premiul câştigat constă într-un iPhone 4 şi 1.000 €

Locul II a fost câştigat de Alex Tau cu aplicaţia iLearnWords, o aplicaţie din categoria “Referinţe”. Este vorba despre un browser web prin care se pot traduce instant cuvintele necunoscute dintr-un text. Baza de date a aplicaţiei conţine 50 de limbi. Între timp aplicația și-a schimbat denumirea în Phranslator. Puteţi descărca aplicaţia din App Store pentru 1.59 € Alex Tau a câştigat astfel 1.000 €

Pe locul III se află aplicaţia Şcoala de şoferi a lui Victor Câmpeanu. Despre această aplicaţie am scris aici. Testele şi informaţiile din aplicaţie sunt utile atât pentru cei care vor să îşi dea examenul pentru carnetul de şofer, cât şi pentru şoferii care vor să îşi consolideze cunoştiinţele despre circulaţie.

Aplicaţia Şcoala de şoferi costă în App Store 2.39 € şi este o aplicaţie din categoria “Utilităţi”. 500 € este premiul pe care Victor Câmpeanu l-a câştigat.

La categoria idei de aplicaţii, Apropo Media SRL a câştigat marele premiu (Apple Worldwide Developers Conference 2011) cu aplicaţia Între fete. Este o aplicaţie din categoria “Stil de viaţă” şi conţine o cabină de probă, un magazin mobil de haine, articole de pe intrefete.ro şi o serie de Quiz-uri. Pentru a putea merge la WWDC, Cosmin Pachiu trebuie să realizeze această aplicaţie până pe 31 Decembrie 2010. Regulamentul de desfăşurare al concursului poate fi consultat aici.

Premiul cuprinde transport cu avionul pe ruta Bucureşti – San Francisco (tur şi retur), transport de la aeroport la hotel (tur şi retur), cazare pe întreaga perioadă a conferinţei în camera single standard, asigurări medicale, taxa de aeroport şi 50 de €/zi bani de cheltuiala.

Speak Your Mind

*

Read previous post:
Flash to HTML5 convertor

Când am scris despre iOS 4 am spus că mă bucur că Flash-ul este un subiect închis pentru Apple Inc...

Close