Best 10 OS X Snow Leopard Wallpapers

De-a lungul anilor, indiferent de sistemul de operare pe care am lucrat, am observat ca e foarte important sa ai un Wallpaper care sa te reprezinte intr-un fel, de care sa nu te saturi privindu-l si care sa-ti produca o stare de bine.

Avand un Wallpaper care-ti place, productivitatea muncii iti va creste. Vei fi mai relaxat, mai creativ. Eu nu obisnuiesc sa am multe icoane pe Desktop nici acum cand, de cativa ani buni, lucrez pe Mac OS X dar nici in trecut cand foloseam diverse distributii de Linux si de aceea nici nu suport Wallpaper-urile foarte “incarcate”.

In cazul OS X-ului, iconele default ale sistemului sunt adevarate opere de arta. Intuitiv este cuvantul care le descrie cel mai bine. Ar fi bine ca Wallpaper-ul sa nu afecteze vizibilitatea icoanelor. Un Wallpaper foarte colorat, foarte incarcat, ar putea sa va dea de furca atunci cand incercati sa identificati un fisier sau un folder ce stiti ca-l aveati pe Desktop.

Recent au aparut pe internet o colectie de 35 de Wallpaper-uri ce se vor regasi in sistemul de operare OS X Snow Leopard ce va fi lansat in acest an. Le-am testat si studiat cu atentie si din toata colectia am ales doar 10 dintre ele. Celelalte nu mi-au placut din varii motive: nu-mi placea pur si simplu ideea, prea multe culori/detalii care-mi oboseau ochii, imi distrageau atentia de la ceea ce lucram etc.

Speak Your Mind

*

Read previous post:
Update Safari 4.0.3

Incepand de ieri seara, este disponibil prin Software Update, versiunea 4.0.3 a browserului Safari. Stability improvements for webpages that use...

Close