Apple si MarketOnline organizeaza “Zilele portilor deschise”

Pana pe 2 Decembrie, la sediul MarketOnline din Soseaua Mihai Bravu nr 191 din Bucuresti, Apple si magazinul MarketOnline organizeaza “Zilele portilor deschise“. Vizitatorii vor putea lua contact cu lumea Apple, vor avea posibilitatea sa testeze, sa exploreze functiile si performantele acestora, sa obtina informatii si consiliere in alegerea produsului Apple mult dorit.

Pentru a testa si a se familiariza cu produsele Apple, vizitatorii vor avea la dispozitie un iMac si un MacBook White dar si seria noua de iPod-uri. MarketOnline are si o promotie pentru acest sfarsit de an. Daca se doreste achizitionarea unui produs Apple in rate, in primele 2 luni nu veti plati nimic.

Cu totii stim ca Apple arata fenomenal si se comporta incredibil. Nu mai este de mult un secret faptul ca produsele Apple intrec asteptarile celor mai pretentiosi clienti. Insa ne dorim sa va convingeti cu totii de acest lucru, asa ca va invitam la sediul MarketOnline din Soseaua Mihai Bravu nr 191 sa luati contact cu lumea Apple. De ce Apple? Cea mai simpla modalitate de a obtine un raspuns este sa veniti, sa testati si sa va convingeti de calitatile produselor oferite de faimosul producator american. Nimic nu este mai convingator decat experienta proprie!”

declara Ana Mihailescu, Marketing Manager al magazinului MarketOnline intr-un comunicat de presa

Trackbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by The Fuck U Award!, MacPedia. MacPedia said: Apple si MarketOnline organizeaza “Zilele portilor deschise” http://bit.ly/8rbYIC […]

Speak Your Mind

*

Read previous post:
VisualHub – Aplicatie pentru video conversie pe Mac OS X

VisualHub este una dintre cele mai bune aplicatii de convertit fisiere video. Chiar daca dezvoltarea ei a fost abandonata, continua...

Close