Au fost scoase din App Store aplicaţiile pentru iPhone sau iPod Touch cu conţinut sexual explicit

Ştim cu toţii că sexul vinde. Orice. Dacă vrei să vinzi un motor rotopercutor, pământ de flori sau un flex, pui alături o femeie frumosă şi sumar îmbrăcată iar a 2-a zi vor începe să curgă comenzile. Nici pe aplicaţiile pentru iPhone sau iPod Touch care conţin elemente sexuale explicite nu s-a pus praful însă recent Apple Inc. a început o ofensivă împotriva acestora.

Cu alte cuvinte, Apple a scos din App Store peste 5.000 de aplicaţii cu conţinut sexy/erotic. Phil Schiller, executivul companiei din Cupertino, explică această decizie:

It came to the point where we were getting customer complaints from women who found the content getting too degrading and objectionable, as well as parents who were upset with what their kids were able to see.

Luna viitoare va fi pus în vânzare iPad-ul iar Apple Inc. doreşte ca acest produs să devină un instrument utilizat pe scară largă în instituţiile de învăţământ. Cum toate aplicaţiile actuale din App Store vor putea fi utilizate şi pe iPad, abundenţa de aplicaţii cu conţinut explicit ar putea dăuna scopului propus.

There’s not an app for that

Sunt foarte multe aplicaţii în AppStore care nu fac nimic deosebit, aplicaţii practic inutile. De multe ori verificam pe iPhone să văd care sunt aplicaţiile în voga, să văd care-s cele mai cumpărate aplicaţii pentru iPhone sau iPod Touch într-un anumit moment şi foarte multe dintre ele erau din categoria celor eliminate acum de Apple. Adăugând la asta seria de aplicaţii inutile aka just for fun, nu găseam mai nimic interesant în Top 25 Paid, Free sau Grossing Apps.

Trackbacks

  1. […] ceva timp în urmă am scris un articol despre aplicaţiile cu conţinut explicit din App Store şi spuneam că sunt dezamăgit de o mare parte din aplicaţiile din Top 25 şi sper […]

  2. […] Apple a scos aplicaţiile cu conţinut sexual, am scris un articol în care spuneam că nu văd nimic rău în acest lucru şi că e plin App Store-ul de […]

Speak Your Mind

*

Read previous post:
“7 minute” este motivul pentru care tehnologia Flash nu este recomandată pentru gadgeturile mobile

Aproximativ 7 minute durează ca bateria unui telefon mobil Google Nexus One să ajungă de la 50% la aproximativ 25%...

Close