Discovery, Explorer si Adventure

Conform unor zvonuri, Discover, Explorer si Adventure sunt cele 3 tipuri de abonamente special create de Cosmote pentru iPhone.

Pe 17 Decembrie, iPhone 4 va fi disponibil în retelele Cosmote si Vodafone. Abonamentele si planurile tarifare nu vor diferi foarte mult fata de cele de la Orange. E mai mult o politica gen me too, Apple implicandu-se destul de mult in stabilirea acestor detalii.

In aceasta seara, magazinele Germanos vor incepe campania de promovare. Acestia vor afisa in vitrinele lor afise cu iPhone dar nu vor oferi detalii privind abonamentele. Doar un asigurator “In curand”!

Partea buna e ca Apple ne invata sa facem business. In vitrinele in care se vor afisa aceste postere, Apple a cerut sa nu apara globulete, stelute si alte obiecte kitschoase super-folosite in aceasta luna.

Va reamintesc ca aceste informatii sunt simple zvonuri. Sau nu ;) Anyway, nu obisnuiesc sa scriu astfel de lucruri insa partea cu modul de amenajare al vitrinelor mi-a placut foarte mult.

Dar daca nu puteti astepta pana atunci sau doriti un iPhone 4 necodat, il puteti achizitiona cu 3.299 lei de la eMAG, proaspatul Apple Authorised Resseller

Later Edit: Cam asa arata vitrina unui magazin Germanos cu posterul iPhone 4 si conform indicatiilor Apple :) Less is more!

Speak Your Mind

*

Read previous post:
eMAG – noul Apple Authorised Reseller

Odată cu certificarea Apple, eMAG derulează programe de training pentru echipa de vânzări, care va oferi servicii de consultanţă de...

Close